Želite li poslovati u skladu sa Zakonom o hemikalijama?

Na pravom ste mjestu!

Mi smo mlad tim predvođen iskusnim savjetnikom za hemikalije koji se specijalizovao u oblasti hemikalija, naročito u području klasifikacije, obilježavanja, procjene rizika od hemikalije i pripremi tehničkog elaborata o bezbjednosti.

Iza sebe imamo niz pravnih lica koji su uz našu stručnu pomoć obezbijedili rješenje za obavljanje djelatnosti prometa, proizvodnje i korištenja hemikalija te upisali proizvode koji sadrže hemikalije a kojima prometuju (koje proizvode ili koriste) u Inventar u hemikalija/biocida u zavisnosti od namjene proizvoda, čime su ispunili svoju zakonsku obavezu prema Zakonu o hemikalijama (“Službeni glasnik Republike Srpske”, broj 25/09).

Svako pravno lice koje obavlja djelatnost proizvodnje, prometa na veliko ili korišćenja hemikalija dužno je obezbijediti rješenje Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite kojim se odobrava navedena djelatnost i proizvode koji sadrže hemikalije upisati u Inventar hemikalija. Šifra 46.75 koju pravna lica upišu u sudski registar – ne potvrđuje ispunjenost uslova za obavljanje djelatnosti sa hemikalijama.

Biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo da uskladite poslovanje sa zakonskim obavezama i da na tržište stavite proizvode koji će biti slobodni u prometu.

Related Posts

Vijesti

Vaš smo smo stručnjak za registraciju biocida!

Bilo da se radi o sezoni virusa ili komaraca – biocidi su pravi izbor. Kao savjetnik sa višegodišnjim iskustvom i velikim brojem registrovanih biocida, pomoći ćemo vam da vaše biocidne proizvode plasirate na tržište. Kontaktirajte Read more...